Busques una Sala on organitzar un curs o taller a prop de Barcelona? ¿Necessites un espai on realitzar teràpies naturals?

Amṛita és un espai de 290m2 únic i singular de caràcter industrial ubicat a les afores de Barcelona.

Dispondras d’una sala polivalent diàfana, lluminosa i molt amplia (total 170m2) i de sostres alts. Acondicionada per a la realització de diferents activitats. 

A més, tindras a la teva disposició material de yoga, wifi, equip de so per a directes, cadires. Calefacció i llar de foc. Accés independent per porta a carrer. 

Zona de descans, bar, vestuaris, almacenatje d’escenografia, escenari equipat amb taula de so, altaveus autoamplificats, micròfon, sala de espera i recepció, serveis, wifi, catering opcional…

L’espai es lloga per hores i jornades a freelance i empreses que busquen un espai diferent, relajxat en un entorno de consciència i salut natural.

Lloguer per hores, mitjes jornades, jornades completes i caps de semana. Des de 15,00 €/h

SALA 1: Amṛita. Sala polivalent

Sala diàfana de 170m2, ideal per a tallers i cursos de formació, ioga, meditació, psicologia, coaching, reunions de treball, conferències, xerrades o presentacions, classes, reunions etc. Capacitat fins a 45 persones sentades (amb el 30% d’aforament reduït). Terra de linòleum, miralls i equip de so; calefacció i llar de foc.

Tots les espais tenen accés a WIFI, ús del vestuaris i serveis.

SALA 2: Ūrmi. Sala de naturo-teràpies

Un espai dedicat al treball personal i a la cura integral.

Ideal per a massatges i teràpies individuals.

Disposa d‘un escritori amb 2 cadires, una camilla de massatge; llum natural i llum ambiental. calefacció i ventilació. 

Tots les espais tenen accés a WIFI, ús del vestuaris i serveis.