Hatha Vinyasa Yoga amb Déborah Brime

Sóc la Déborah Brime, una apassionada del ioga i tota la seva filosofia des de fa més de cinc anys, en el meu primer viatge i estada a la Índia. Des de llavors, he trobat en aquesta pràctica i ciència mil·lenària una eina de cura i amor personal a la qual puc recórrer sempre que ho necessito. És un recurs que m’ajuda a connectar cos, ment i ànima. Al mateix temps, l’endinsar-me en la filosofia iòguica m’ha portat a introduïr canvis en la meva alimentació, estil de vida i manera de veure el món en general.

Per a mi, entrar en el ioga és com posar-se unes ulleres de forma permanent que et fan veure les coses des d’una perspectiva nova i diferent, connectant de ple amb qui ets i la teva essència.

A part dels cursos i retirs que he fet a la Índia i a d’altres països asiàtics, em vaig formar el 2017 a l’escola Mandiram de Barcelona en Hatha Vinyasa. Es tracta d’una modalitat de ioga dinàmica en què les postures de la pràctica s’enllacen de forma harmònica i fluïda.

A les classes comencem amb exercicis de respiració que ens ajuden a parar i calmar la ment, seguim amb un escalfament suau per reconnectar amb el cos i realitzem una seqüència de postures que té objectius diferents en funció de la sessió. Tot això, ens permet anar trobant cada vegada més harmonia física, mental i emocional.

H Veure horaris