Cercle de Dones i Empoderament Femení amb Laura Calderón

Laura Calderón. Apassionada del riure, la creativitat, la música i la reEVOLució. Dedicada al món de les maternitats i la dona, va decidir emprendre un camí d’autoconeixement que la va portar a crear un projecte d’acompanyament i empoderament femení.

Els cercles de dones es remunten a fa milers d’anys. Les dones es reunien en cercle d’una manera oberta i lliure.  Avui ens tornem a seure en Cercles: tornem a recuperar el poder i la magnitud de l’energia que es genera quan ens reunim; per traspassar la saviesa entre generacions, connectar amb els nostres dons, reconèixer la dona com motor de canvi social, investigar a través del cos i el plaer, honorar el nostre llinatge, fer màgia per promoure la sanació de la Terra i escoltar la veu del cor.

Des del projecte Senda Femenina acompanyem a les dones en el seu procés vital de manera grupal i individual. Ofereim un espai càlid i segur on poder manifestar-se des de la teva essència més salvatge. Ens reunim en cercles un cop al mes per honorar la feminitat.

Tornem a recuperar-nos, a mirar-nos, a expressar-nos, a sanar, a reconèixer-nos, a estimar-nos, a regalar-nos aquest temps… Ens acompanyes?

AUTOCOÑOCIMIENTO: un taller de exploración sexual

Se viene un taller muy amoroso. Amoroso con una misma, con el colectivo y con la puerta de entrada al Placer y la Vida.
Exploremos nuestro cuerpo, el que nos habla. Entendiendo su lenguaje. Conozcámonos con orgullo de realizar este Viaje al Interior.

Disabte 25 de gener de les 11h fins a les 13:30h

Facilita Laura Calderón