Odissi amb Maya Kabir

Odissi és una forma de dansa clàssica de la Índia originada a l’estat d’Odisha. Igual que la majoria dels estils de dansa índia, es caracteritza per un treball de percusió de peus, expressions facials estilitzades i gestos de mans codificats. Aquest vocabulari sofisticat de ball té components abstractes i dramàtics, en els quals els moviments, gestos i expressions s’utilitzen per interpretar la música,  explicar històries, representar a personatges mitològics i transmetre emocions.

“Like many classical Indian dance forms, Odissi holds multitudes. Within one performance you will see dance as worshipful, awe-inspiring, graceful, athletic, with micro-moments of humor, full of subtle earthly desire, or alternately, full of longing for the divine.”

Classes regulars

La classe comença amb una serie d’ estiraments de ioga, buscant focalitzar el cos i la ment per al treball conscient. A continuació, es realitza el warm up seguint una taula d’exercicis per despertar la musculatura i millorara la flexibilitat del cos. Ja amb la ment i el cos a punt, comencem a treballar les bases tècniques de la dansa; buscant l’eix entre el control conscient del moviment, i l’armonia en les postures.

Petit descans (20″)

A la segona part, es centra en l’estudi coreogràfic del repertori tradicional d’Odissi.

Actualment, estem començant a treballar la primera peça del repertori:

HTots els divendres de 10h a 13h

__________________________

Pràctica grupal

Grup de pràctica, entrada oberta, els matins de dilluns, dimarts i dijous de 10h a 12h.

______________________________

Intensius – Divendres 27 de desembre:

Un dia al mes realitzem tallers intensius per a persones que viuen lluny o que volen recuperar classes anteriors, o millorar aspectes concrets, etc.

1ª Sessió: 10h – 13h treball de tècnica i pràctica monitoritzada de coreografía.

2ª Sessió: 14:30 – 17h treball coreogràfic específic.

HDivendres 27 de desembre de 10h a 17h